Shampoo Anju Beauty

     Guldtassens Trim & Hund Spa

Ägare & hundfrisör : Anette Aulik HissingAnju-Beauté Schampo

CAMPHRE deodorising 250 ml


Pris: 159:-

Beskrivning

Purifiant Camphre

Renande och antiperspirerande schampo

 

Parfymerat, antiseptiskt schampo som hjälper mot föroreningar

Passar alla raser och pälstyper.

Djuprengörande behandlingsschampo speciellt framtaget för att rengöra och desinficera smutsiga eller illaluktande pälsar, oavsett om det beror på miljöföroreningar eller andra orsaker.

Schampot är baserat på naturliga ingredienser - Kamfer för sin antiperspirerande effekt, antiseptiska och renande egenskaper. Innovativa renande tensider som återupplivar och reglerar talgproduktionen, medan tistlar agerar på mindre dermatologiska problem med inriktning på texturen och skönheten av pälsen. 

Provitaminer tillför extra glans och återfuktar pälsen

Anju-Beauté Schampo ENERGIE PURE sensitive


Pris: 159:-
250 ml, Energie Pure balanserande schampo

För djur med känslig hud eller allergier.
För utomhus- eller arbetande hundar.
Doftfri.
Passar alla raser och pälstyper.

Användningsområde: Detta unika, naturliga schampo är idealiskt för djur med känslig hud eller allergier, men även för djur som tillbringar mycket tid utomhus eller arbetande hundar vars doft inte bör ändras.
Den färg- och doftfria Energie Pure är fri från allergener och berikad med bl.a Provitaminer och veteprotein.Dessa ingredienser, kombinerat med Lotusblomsextrakt och Ginseng skapar ett schampo som rengör på djupet och som är både energigivande och lugnande. Passar till alla raser och pälstyper.
Kan användas regelbundet. Att föna hunden är inte nödvändigt eftersom den inte lämnar efter sig någon överflödig lukt av "våt hund"- en snabb torkning med handduk räcker.

Vi rekommenderar att detta schampo används till stora hundar som spenderar mycket tid utomhus och som inte är vana vid att badas. Det är också idealiskt att använda till digivande tikar och arbetande hundar som inte bör ändra sin egen doft