Nyheter mars 2021

                           Nyheter Mars 2121

I år firar jag 25 år som hundfrisör och jag älskar mitt jobb

Sidan uppdaterades

2021-03-31

God morgon härliga måndag!

Nu är vi inne i påskveckan och sommartiden har äntligen börjat igen, det känns så skönt.

Som det ser ut så är det en liten kortare jobbar vecka, även jag tänkte vara ledig över påsken

Långfredag STÄNGT

Påskafton STÄNGT

Påskdagen STÄNGT

Annandag Påsk STÄNGT

Denna vecka är FULLBOKAT & även så Jourtider/ Akutider är FULLBOKAT

 

Vill man så kan man ställa upp sig på återbudslistan för ordinarie tider, även så för jourtider/Akuttider.

 

Ha en fin vecka och trevlig påsk.

Trevlig helg! Och tack för en toppen vecka alla fina kunder.

Imorgon lördag den 27 Mars så är jag på plats och jobbar kl: 9:45 - 13:00

för er som vill komma förbi och handla.

Passa på sista veckan i Mars och detta erbjudande!

Nu endast: 129:-

Ord pris: 199:-

Att tandsten och dålig andedräkt är ett vanligt problem bland hundar är väl känt. Den huvudsakliga orsaken till tandköttssjukdomar är ansamlingen av plack, som innehåller en stor mängd bakterier. Inom 24 timmar börjar plack omvandlas till tandsten. Plack orsakar även tandköttsinflammation – som är det första stadiet av tandlossning. I allvarliga fall kan också bakterier spridas och påverka vitala organ i kroppen.

Köp dig en riktig bra tass sax så du lätt kan hålla efter pälsen under och runt tassarna

Tack finaste hamlet , och tusen tack till dina fina föräldrar för presenter till mina valpar & påskblomma & lite godis det var då uppskattat 😍😍😍

Wilma gjorde sig fin i dag ochska fira sin 15 års dag

Grattis!!

God morgon!

Ny vecka nya möjligheter.

Har försökt att hinna med massor av bäbisgoos på min lediga söndag så mysigt……

 

Som det ser ut denna vecka så är jag fullbokad & även så alla Jourtider/Akuttider är bokade denna vecka. Så där fanns det inga möjligheter, jag är ledsen att göra er besvikna ni som väntar på jourtid/Akuttid.

MEN Jag hoppas på att kunna hjälpa er nästa vecka.

 

Säkrast är att boka en ordinarie tider

Som det ser ut i skrivandets stund så är jag FULLBOKAD fram till September så boka in hösttider redan nu, det finns tider i september, oktober & November så passa på att boka in er.


December är redan FULLBOKAD.

Trevlig helg!

Ses i helgen alla ni som har tider

Ni har väl inte missat mars kampanjen/erbjudande

PlaqueOff är ett 100 % naturligt kompletteringsfoder som effektivt motverkar tandsten, ger bättre andedräkt och ett friskt tandkött hos hundar och katter.

Egenskaper Att tandsten och dålig andedräkt är ett vanligt problem bland hundar är väl känt. Den huvudsakliga orsaken till tandköttssjukdomar är ansamlingen av plack, som innehåller en stor mängd bakterier. Inom 24 timmar börjar plack omvandlas till tandsten. Plack orsakar även tandköttsinflammation – som är det första stadiet av tandlossning. I allvarliga fall kan också bakterier spridas och påverka vitala organ i kroppen. Huvudingrediensen i PlaqueOff är ett pulver från en speciell havsalg (Ascophyllum Nodosum Algae D1070). Ger djuren en friskare mun, fräschare andedräkt och avlägsnar tandsten. Minskar bakteriehalten. Finns i tre storlekar. Finns också speciellt anpassat enbart för katter. Användning Pulver som avlägsnar plack och motverkar dålig andedräkt En förpackning på 60 gram PlaqueOff räcker cirka ett år för en katt eller liten hund, sex månader för hund 10-25 kilo och tre månader för hund över 25 kilo.


Nu endast : 129:- ordinarie pris 199:-

Godmorgon! 

Vilken härlig Tisdag, jag vill berätta att jag har vart mamma ledig hela helgen fredag - Måndag så idag är jag på plats igen. Vi har vart i Bostmark drygt en timmes bilväg  från umeå och hämtat hem våran nya familjemedlem lilla corinne, det blev två syskon eftersom våran dotter även köpte ena tiken också lilla chloe, så nu har vi full fart här hemma.

Ni kan läsa mer om det på bloggen

Och se fler bilder


Välkomna i veckan ni som har tider Kika in i shoppen massor av nyheter...

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!


Internationella kvinnodagen firar jag med att klippa 5 hanhundar hahahah

Härligt killgäng!

VATTENTILLSKOTT HUD+PÄLS

229 SEK/ST

Fresh Breath Water Additive Tropiclean munvatten för fräschare andedräkt, för hud och päls

Flytande vattentillsats Fresh Breath Plus för daglig oral hygien för hundar och katter. Främjar friskt tandkött och eliminerar dålig andedräkt i upp till 12 timmar. Omega 3 och 6 för hud och päls. En matsked i ditt husdjurs vattenskål.


FÄSTINGVAKT

159 SEK/ST

Elektronisk fästingvakt för hund och katt, utan kemikalier


Sänder ut elektroniska ultraljudsignaler som verkar avstötande för fästingar och loppor. Kan även användas på dräktiga djur och valpar/kattungar. Fäst hänget på halsbandet med sändaren vänd mot djurets päls.

Godmorgon härliga måndag!

Snön ligger idag som ett vitt täcke på marken igen, det är vår ena veckan och vinter andra veckan. 

Som denna vecka ser ut så är det fullbokat och även alla jourtider är fullbokade en vecka fram.


Jag vill förtydliga att jourtider/Akuttider kan man bara boka en vecka fram, jourtider/Akuttider är tider utöver mina ordinarie öppentider.


Så det planerar jag vecka för vecka hur mycket jag kan ha ork & tid att jobba över.


Så planera era klippningar på ordinarie öppentider om ni garanterat vill ha en klipptid. Alla klipptider ligger ute för hela året.


Jag har fått hem massor av nyheter  i salongen och på 

Välkomna i veckan.........

Grovklippt inför utställning, perfekt klippning och puts om 2 veckor igen för bästa resultat!

Önskar er alla en trevlig helg och tack för en toppen vecka!

För er som vill komma förbi och shoppa i helgen så är jag här

Lördag 6/3 mellan kl:9:45-13:45

Jag har fått hem lite nyher i salongen och på Webbshoppen

 

God morgon!

Välkommen härliga Mars, nu kliver vi in i en ny månad, så härligt ännu lite närmare våren.

Många hundar är så otroligt tungjobbade just nu och är så otroligt toviga, jag lovar att det börjar sätta sina spår i händerna och lederna efter 25 år som hundfrisör. Jag vill bara uppmana alla att för hundens skull, vänta inte tills tovorna har uppkommit, det ger en otrolig smärta för hunden. Pälsen drar i skinnet på hunden och en del får massor av eksem under tovorna som sen kan vara svårt att bli av med.

 

En del skyller på mig att man aldrig får nån tid hos mig och så vill man inte gå till någon annan och klippa, MEN det köper jag inte även om det är fullbokat hos mig så har jag oftast ca: 6-7 Akuttider/jourtider man kan boka varje vecka. Jourtider/Akuttider kan bara bokas en vecka fram, så du kan inte boka det i förväg, vill du planera dina klippningar så är det dagtid som gäller mån - Fre Kl: 8:00 – 15:00

 

När vi talar om Fullbokat så kan jag meddela att Mars, April, Maj, Juni, Juli & December är FULLBOKAT, så gör som många andra boka era klipptider i god tid, passa på att boka höstens tider medans det finns tider kvar, jag kommer ha jourtider/akutider för er som inte gillar att låsa upp er med bokningar.

 

Köp rätt shampo och balsam och spray så minimerar ni risken för tovor, jag hjälper er gärna och tar ut de bästa produkterna till just din hund. Eftersom jag jobbar med eran hunds päls så vet jag var just din hund behöver.

 

Ha en härlig vecka, kram anette