NYHETER OKTOBER

Nyheter Oktober 2021

I år firar jag 25 år som hundfrisör och jag älskar mitt jobb!

Sidan uppdaterades

2021-10-28

Jag som jobbat som hundfrisör i över 25 år så har man många hundar som man tagit hand om regelbundet hela hundens liv det kan röra sig om 15 år. Många kommer en gång i månaden andra kommer varannan månad.
Och vid flertal tillfällen så vet man att nu ska jag göra denna hund fin för att ägarna sen ska ta farväl av det pgr av åler, sjukdom eller vad det kan vara.

Det har hänt mig säkert 8 tillfällen detta år då jag vet att det är en sån sista farväl klippning som jag får göra, det är tufft och vissa hundar står man så nära så tårarna trillar när jag klipper, jag kniper en extra kram och puss på nosen och även jag tar farväl och tackar för alla fina är som jag har fått äran att ta hand om det bästa som finns, din fina hund som du älskar över allt annat.

Då brukar jag bli lite låg det är så jobbigt, många tankar far igenom huvet och jag känner saknaden att inte få träffa denna individ igen och tänker att jag aldrig mer får pyssla om den fina lilla,det slutar alltid med att jag går upp och pussar lite extra på mina tjejer...... Det bästa jag har och älskar över allt.

Men tänk va fint att just jag får göra det finaste ni har fin en sista gång innan ett litet liv släcks, och tack alla fina kunder för att ni finns ..................Tänker lite extra på alla bortgångna små.......

Hanhundsägare se hit!
Ibland kan en del hanhundar få infektion & inflammation i snoppen, detta kan vara svårt att se för en del hundägare, ett tecken kan vara att dom slickar sig extra mycket på snoppen eller en del skvätter mer än vanligt, en del blir oroliga då de har ont.
När jag klipper hundarna så får de ingen tid till att slicka sig på snoppen och då kan man tydligt se att det kommer flytningar på snoppen, förhuden och då behövs det rengöras med medel. Ni kan köpa medel av mig , jag säger alltid till ägarna om jag märker detta men , det kan vara bra att ha detta hemma om ni upptäcker det själva . Och för er som absolut inte vill behandla själva så kan jag absolut göra det åt er. 100:- extra vi klippbesök eller om du enbart kommer för det så kostar det 200:-
Det är viktigt för hunden att man får bukt på detta i tid så det inte blir värre. En del som slickar sig mycket så kan sår uppkomma på snoppen och de blir extra ömma och känsliga. Så innan det går så långt så är det bra att ta tag i det. En del hanar kan få det flertal tillfällen då det finns löptikar i området.

T

r

e

v

l

i

g


H

e

l

g

!

Hur söt är inte denna bäbisen Sally❤️

Idag hade jag en liten bäbis kund i min salong 😍😍😍
för er som vill följa min sida Guldtassens Trim & Hund Spa så är ni välkomna att göra det, jag ger er gärna tipps och råd om shampo andra produkter rätt verktyg för att ta hand om pälsen på era hundar.

Jag har jobbat som hundfrisör i 25 år och jag bara älskar det , jag upplever dock att många kunder (inte alla) inte får hjälp av sina uppfödare detta gäller många olika raser som jag klipper, de får ingen info om shampo verktyg och andra saker de undrar över , till er som inte har någonstans att vända er så är ni är hjärtligt välkomna att kontakta mig så hjälper jag gärna till.

Ni kan följa min fb eller kika på min hemsida www.guldtassens.com där har ni även en länk till min blogg som jag skriver massor av hundigt  i 🌸🌸🌸🌸

Nyheter och påfyllning av favoriter i shoppen

Härliga pepparkakshjärtan 

Kanelbullar, kabellängder , tacos , sprayer & franskt shampo av de bästa , finns på webbshoppen och i salongen 

Julklappstips pepparkakshjärtan ⛄️

Franskt lyxigt shampoo


Det finns ett shampoo som är lite extra lyxigt!

Det är ett franskt shampo som är så underbart bra, det är ett måste för dig att testa om du aldrig har gjort det, det passar alla raser och pälsarna blir så fina och lättjobbade.

Eftersom shampot är så bra i sig så kan du använda vilket balsam som passar din hund bäst. Rådfråga gärna mig så hjälper jag dig att ta fram det som passar just din hund.

 

Jag lovar att du inte kommer att bli besviken, jag är så kräsen då det gäller shampo, och detta är ett av de bästa just nu. Jag testar alltid fram nya produkter.

Nu när det fuktiga vädret kommer och det är svårare att hålla hundarna tovfria såär detta ett steg på vägen ni som testat det vet hur bra det är .

Det är det roligaste jag vet!


Till alla er som inte har bokat in tider i år så finns det möjlighet att knipa en tid innan detta år är slut. Detta är Jourtider/Akuttider

Smsa mig för bokning på 073-612 27 98


smsa: AKUTTID jag önskar komma...........

så bokar vi det snarast enligt överenskommelse.


Tor 11/11 efter kl: 15:00


Ons  17/11 efter kl: 15:00


Tor 18/11 efter kl: 15:00


Trevlig helg!

Jag väntar hem lite nya varor, så håll utkik de närmsta dagarna

i SHOPPEN!

På begäran så finns nu alla tider ute för hela 2022!

Både ordinarie tider i svart text & på begäran alla jourtider i röd text!

Trevlig helg

&

tack för en toppen vecka

Jag har fått hem massor av mysiga bäddar, mysigt för hunden i höstmörkret , här kommer två underbart fina i rotting, vill du köpa på avbetalning så har jag klarna i min webbshop, och du kan välja att hämta hos mig så slipper du även frakten 😍😍😍
Fin julklapp till din älskling ❤️


TA MIG TILL SHOPPEN!!

Eliott & Nisse kom inte med påbild eftersom jag hade hantverkare i salongen!