NYHETER NOVEMBER

Nyheter November 2021

I år firar jag 25 år som hundfrisör och jag älskar mitt jobb!

Sidan uppdaterades

2021-11-30

Trevlig helg, imorgon lördag så har jag öppet 9:45 - 15:30, så välkomna ni som vill komma och handla!

Nu är det dax!
Nu börjar Guldtassens Trim & Hund Spa ta julbilder!
Våra tjejer som ger ett smakprov inför julfotona som jag börjar ta i salongen denna vecka ❤️❤️❤️

Ni som vill välja vad ni vill ha säg till fluga eller scarf alla finns även till försäljning fluga 49:- och liten scarfs 79:- stor scarfs 99:-

Dax att tänka på julklapp till din lille hund, vad kan vara bättre än lite julgodis!

Trevlig 

Helg!

Vilken start på veckan! Ett härligt gäng att börja veckan med!

Pekka min egenuppfödda lilla guldtass, så fin kille

Många gånger kommer frågan från nya hundägare eller nya kunder.
Får jag stanna kvar när du klipper min hund? Svaret är: NEJ , det är bara mer stressande för hunden, så fort ägaren rör sig eller låter, så är hunden redo och tror att dom ska få gå hem, det är då lätt att hunden hoppar till och när man ska klippa hunden i tex ansiktet så kan den skada sig om den blir störd,
Som hundägare är man ofta mån om att hunden ska uppföra sig och om man sitter med under besöket så kan t ex oro för vad hunden ska hitta på sprida sig till hunden och den uppfattar bara nervositeten,vilket kan göra att den blir osäker och tror att det är farliga saker som kommer att hända.
Det samma gäller om du tycker synd om hunden om den blir lite orolig och du känner behov av att trösta den. Som en del gör när de ska lämmna sin hund och det är jätte synd, man ser hundar som blir lämmnade på ett positivt sett är mycket gladare och känner mindre oro, för att matte & husse har sagt att det är okey att gå till hundfrisören.
Hunden uppfattar om du är obalanserad och tycker situationen blir jobbigare och det blir svårare att samarbeta med den när den är orolig hund.

De flesta hundar går snabbare att göra när de blir lämnade ensamma för då har de bara en person att fokusera på. Dom kan bli lite oroliga precis när de ska bli lämnade eftersom de skiljs från sin flock men ofta kommer de till ro när vi sätter igång. Men det kan hända att jag självklart gör undan tag för väldigt gamla hundar eller sjuka hundar då kan jag till och med kräva att ägeren måste vara kvar.

Nu har jag fått hem en helt ny serie med kardor och kammar, en serie i trä , den passar de  flesta raser , de finns i webbshoppen och i salongen

Hej alla glada!

För er som missat det så kan ni boka in era klipptider för hela 2022 alla lediga tider ligger ute på hemsidan.

Tiderna i svart text är ordinarie klipptider mån-fre 8:00-15:00.

Sen ligger även alla Jourtider/Akutider ute med röd text som gäller vardagar efter kl: 15:00 och helger.


Jag har så många kunder som bara vill komma Jourtider/Akuttider så även dom vill kunna planera sina klippningar för hela året.

Så det blir nytt för 2022 att även jortider/Akutider ligger ute. Eftersom önskemål om det har strömmat in :)

Allt för er mina härliga kunder….