NYHETER AUGUSTI 2022

I år firar jag 26 år som hundfrisör och jag älskar mitt jobb!

Sidan uppdaterades

2022-08-31

Detta gäng avslutar Augusti!

Tack fina silja du skämmer alltid bort mig med fina saker & goda saker, jag blir så glad och är så tacksam, denna gången fick jag lite godis och massa fint till husbilen

DU ÄT SÅ RAR OCH VÄNLIG

Trevlig helg önskar jag er alla!

Här om dagen så kom malte på klippning och hans matte berättade för mig att malte kunde varit död idag! (jag har fått maltes mattes godkännande för detta inlägg då hon hoppas andra är mer föriktig än vad hon var).

Det var så att Malte och hans matte var i trappuppgången och pysslade utanför grannens ytterdörr, medans matte står och håller på så kliver Malte in i hissen och matte håller i kopplet och märker inget då hon har ryggen mot, sen helt plötsligt så stängs dörrarna till hissen och malte åker ner några våningar och matte har kopplet i handen, hon skriker till husse att hämta saxen så att de kan klippa av kopplet.

Sen springer dom ner där hissen stannar och ut ur hissen kommer malte tack och lov levande! Hans räddning hade varit att han gled ur sitt lte förstora lösa halsband som hängde kvar i hissens tak.

Tänk om han hade hängt kvar i hissen strypt.


Det vi aldrig får svar på är:

Hur länge hängde malte i sitt halsband?

Hur ont gjorde det?

Hann han få panik?

Kan det komma skador efter?

Så Maltes matte vill varna alla att inte låta hunden hamna i en hiss utan sällskap, jag är så tacksam över att detta gick bra och att en olycka händer så lätt.

Även tacksam över att jag fick skriva om detta och det visar sig att detta inte är så ovanligt som man kan tro ändå.


Varje år avlider minst 10 hundar till följd av att de kvävts eller klämts ihjäl av en hiss. Stora hundar drabbas lika ofta som små. Det vanligaste händelseförloppet är att hunden kvävs av sin egen tyngd då den blir hängande i halsbandet när hissen åker iväg.


Dela gärna detta inlägg så inte fler hundar råkar illa i hissar.


Nu äntligen har jag fått påfyllning av All systems!Trevlig helg vi ses på Måndag igen

Ni har väl inte missat att ni kan lägga till TANDBORSTNING när ni lämnar in eran hund för klippning,

många nyttjar det redan,

i samband med klippning betalar ni 50:- extra för tandborstning,

lämnar man endast in för tandborstning är priset 200:-

Godmorgon, nu är jag tillbaka till vardagen igen och semestern är ett minne blått.

Som det ser ut så är augusti fullbokat, men det finns tider i september så passa på att boka in er. Många har redan bokat in tider för hela 2022 , 2023 & 2024.


Massor av härliga nyheter till salu

Jag har sytt massor av halsband till hundarna på semestern olika färger finns 100:-/st …………..

Det finns overaller , stickade tröjor, regntäcken, täckvästar och massor med annat kul till riktigt bra priser uppdukat på ett bord utanför trimmet, kanske hittar du något som passar dig!

Overaller från 100:- / st - 249:-/st


Välkomna nu gör vi sensommaren och hösten riktigt trevlig och mysig tillsammans och lever på minerna från semestern…………….